Most miért kell online tartani az alkalmasságit? Nem lenne jobb,ha legalább ebben lehetne egyénenként dönteni?
Komolyan kikészülök ettől már,hogy meg van tervezve,hogy személyesen meg lehetne tartani,erre-nem tudom még hány suli döntött úgy,hogy online akarja-,ahova én mennék,ők ma értesítettek,hogy idén is online lesz. Meg hogy így a várakozási idő kevesebb lesz jóval. (-szóval a vírus miatt)
Nem tudom ki hogy van vele,én személyesen az ilyet jobban szeretem,mert így 2szer jobban kell hajtani,mivel tök más a videóhívás és az élő találkozás,ugyanakkor a legfontosabb,h a körülmények miatt is lehet aggódni,hogy jó lesz-e a net,a hangminőség (nálam pont a kiejtésre fognak figyelni) stb és már nem 100%osan lehet nekivágni,lehet ezen is stresszelni..(Tudom,hogy valakinek így egyszerűbb,mert nem kell utazni,nekem is kellett volna,de inkább utaztam volna gondolom 20 percért,mint hogy ez legyen.)
Mi a véleményetek erről,ha esetleg ti is éppen ebben vagytok? Következő gondolom az lesz,hogy ősztől online egyetem:))
#9 vagyok, nekem sikerült😄
A tesit videóban kellett elküldeni, ott pontozták, ha jól értelmeztem. Nektek hogy ment?
Gratulálok! Te legalább akkor már túl vagy rajta. :)
A tesit nekem is videóban kell, de nagyon régen volt tesim utoljára. Nekem nagyon nem megy:(( Ha valamiből esetleg nem tudok annyit csinálni, amennyit írtak, akkor elutasítanak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!