Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most miért kell online tartani...

Most miért kell online tartani az alkalmasságit? Nem lenne jobb,ha legalább ebben lehetne egyénenként dönteni?

Figyelt kérdés

Komolyan kikészülök ettől már,hogy meg van tervezve,hogy személyesen meg lehetne tartani,erre-nem tudom még hány suli döntött úgy,hogy online akarja-,ahova én mennék,ők ma értesítettek,hogy idén is online lesz. Meg hogy így a várakozási idő kevesebb lesz jóval. (-szóval a vírus miatt)

Nem tudom ki hogy van vele,én személyesen az ilyet jobban szeretem,mert így 2szer jobban kell hajtani,mivel tök más a videóhívás és az élő találkozás,ugyanakkor a legfontosabb,h a körülmények miatt is lehet aggódni,hogy jó lesz-e a net,a hangminőség (nálam pont a kiejtésre fognak figyelni) stb és már nem 100%osan lehet nekivágni,lehet ezen is stresszelni..(Tudom,hogy valakinek így egyszerűbb,mert nem kell utazni,nekem is kellett volna,de inkább utaztam volna gondolom 20 percért,mint hogy ez legyen.)

Mi a véleményetek erről,ha esetleg ti is éppen ebben vagytok? Következő gondolom az lesz,hogy ősztől online egyetem:))

2021. máj. 19. 17:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

#9 vagyok, nekem sikerült😄

A tesit videóban kellett elküldeni, ott pontozták, ha jól értelmeztem. Nektek hogy ment?

2021. máj. 27. 14:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok! Te legalább akkor már túl vagy rajta. :)

A tesit nekem is videóban kell, de nagyon régen volt tesim utoljára. Nekem nagyon nem megy:(( Ha valamiből esetleg nem tudok annyit csinálni, amennyit írtak, akkor elutasítanak?

2021. máj. 27. 17:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon régen volt tesim, ne aggódj emiatt:) Ha kicsit bènábban is megy, de látják, hogy te megakarod csinàlni a feladatot akkor nem fognak elutasítani. Nem tudom nektek mennyit kell csinàlni és mit, nekünk 10et kellett mindenből, guggolásból 15öt ha jól emlèkszem. Nem olyan vészes feladatok simán megcsinàlod:) Videóban meg főleg, hosz annyiszor próbàlkozhatsz amíg össze nem jön a “jó videóanyag” . Legalább fejenàllni nem kellett meg hasonlók, na akkor esélyem sem lett volna 😅
2021. máj. 27. 18:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak az ének után küldtek egy levelet h megfeleltél e vagy külön kaptál a tesi után is?
2021. máj. 27. 19:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem ének és olvasás után értékeltek, hogy megfeleltem. Később töltik fel felvibe az eredményt. A tesi videót nálunk százalékra pontozták, gondolom annak 100% akit átengedtek a vizsgán.
2021. máj. 27. 20:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Na, hogy sikerült? Mindenkit felvettek?😊😊❤️
2021. júl. 24. 19:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!