Szeretnék továbbtanulni, de felnőttként munka mellett, 30 évesen ezt hogy lehet megfelelően koordinálni? Most vírus miatt mivel online van a tanítás egyszerűbb lenne, de azért arra is fel kell készülni, hogy egyszer ennek vége lesz.
Figyelt kérdés
OKJ-t, szakmát és nyelvet tudtam tanulni munka mellett mindig az elmúlt években, de most arra az elhatározásra jutottam, hogy szeretnék továbbtanulni és diplomát szerezni... Vidéki vagyok és a munkámat sem szeretném feladni ezért mindenképpen csak a levelezős jöhet szóba. Mennyi arra az esély, hogy csak hétvégén vannak oktatások? Van egy ismerősöm aki levelezőn jár suliba, de gyakran csütörtökön és pénteken is mennie kell. Ez intézményenként változó ?2021. máj. 9. 14:16
1/5 anonim válasza:
Ki kell választani a szakot, aztán utána kell járni, hogy melyik suliban hogy van.
Arra készülj fel, hogy az éves szabadságod vinni fogja a suli.
2/5 A kérdező kommentje:
45 nap szabadság jár nekem a munkahelyemen, közalkalmazott vagyok. Az miatt nem aggódom.
2021. máj. 9. 14:48
3/5 anonim válasza:
Szakonként és intézményenként változó, felvi.hu-n tudod megnézni (egyetemek, főiskolák -> kikeresed melyik szak tetszik és indul levelezőn -> oldal alján a kis indexekkel megnézed, mikor van tanítás).
4/5 anonim válasza:
Valóban szakfüggő a dolog, ahogy az előbb írták, a felvi-n utána tudsz nézni.
Jár egyébként tanulmányi szabadság is (bár nem fizetett), közalkalmazottként ezt meg is adják neked.
5/5 anonim válasza:
Közalkalmazottként talán jobb is a helyzet mint a versenyszférában. Ebből a szempontból. Amúgy sose késő képezni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!