Hány szakmát rakhatnék le?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Míg iskolás voltam nem volt lehetőségem az érettségi után tovább tanulni. Így most pótolnám. Van már egy munkaügy által támogatott képzésem. Most beíratkoztam egy iskolába ami 2éves. Ezzel nincs gond. Szeretnék még letenni,ez mellé még egy szakmát, viszont nem tudom, hogy az támogatja e az állam. Mivel már van egy okjs gyorstalpalóim, illetve most ez a két éves, ez mellett még jelentkezhetek egy 2évesre ami ingyenes? Néztem különböző iskolákat, és mindenhol mást írnak, valahol azt írják hogy a munkaügy által támogatott képzés mellett még van lehetőség 2szakmára... Esetleg ha valaki jártas benne, és tudna segíteni azt megköszönném. 😊😊😊😊😊2019. szept. 8. 06:29
1/1 anonim válasza:
Mivel jelenleg alapból változnak a szakmai képzések, így semmi sem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!