Érettségi után szakmát tanulnék, de felmerült bennem egy kérdés tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy leérettségiztem és jelentkeztem is egy szakmára, de félek, hogy nem vesznek fel. A kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e az amit általános iskolában csináltunk, hogy több iskolához is beadom a jelentkezésem? Nem lesz belőle kavarodás és, ha egy helyre felvesznek a többihez nem vagy azt nekem kell intézni, hogyha egy helyre felvettek akkor a többihez biztos ne vegyenek fel? Köszönöm előre a válaszokat és remélem érthetően fogalmaztam.2019. aug. 6. 13:26
1/2 anonim válasza:
Az OKJ tanfolyamokat indító intézmények nem tudhatnak arról, hogy más intézménybe is beadod a jelentkezésedet, így természetesen semmi akadálya annak, hogy párhuzamosan több helyre is jelentkezz. Vannak intézmények, ahol az intézmény jelentkezési lapján eleve több képzést meg lehet jelölni. Ha felvesznek valahova és mégsem iratkozol be, annak semmilyen negatív következménye nincsen, a jelentkezés nem jár beiratkozási kötelezettséggel.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :)
2019. aug. 6. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!