Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek ez teljesíthető...

Szerintetek ez teljesíthető ha nem dolgozom tanulás mellett?

Figyelt kérdés

Matematika alapszak nappalin, legalább 4-es átlaggal kéne hogy végezzek majd...

El kéne érnem egy OTDK helyezést is, am ugyebár nagyon nem könnyű.

Az a kérdés, hogy akkor emellett hogy ilyen célokat tűztem ki, érdemes e beváltani még egy akkreditált online szakot, part time, heti 20 óra vállalásával?

2021. máj. 5. 19:47
A kérdező szavazást indított:
Nem érdemes, szerintem túlvállalod magad
Ha érdekel is és piacképes is a másik diploma, akkor szerintem érdemes, hiszen ez így még teljesíthető
Mást gondolok, hozzászólásban leírom
18 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
94%
Az első fele teljesen reális, a másodikról nem tudok nyilatkozni érdemben. Véleményem szerint lehetséges, de nem érdemes.
2021. máj. 5. 20:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hol tartasz most? Még egyetem előtt állsz, vagy már végzed? Miért kell OTDK helyezés?

Szerintem az egyetem elején a legritkább esetben működik, ha valaki +20 órás elfoglaltságot vállal mellé. Elfogy az energia, motiváció, csúszik a képzés.

Fizikailag, megfelelő elszántsággal és képességekkel lehetséges, a kérdés az, hogy mikor döntenél úgy, hogy mégsem éri meg valamelyik.

2021. máj. 5. 21:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Kezdd el az egyetemet én azt mondom, aztán majd meglátod, mire van időd mellette. Ezt mindenki magának érzi.
2021. máj. 6. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!