Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Földrajz szak tényleg nem...

Földrajz szak tényleg nem sokat ér?

Figyelt kérdés
70%-os emeltem van földrajzból, jelentkeztem földrajz szakra, Pécsre, de utólagosan jó páran lebeszélnek róla, miszerint egy nesze semmi, fogd meg jól szak, semmire nem mennék vele. Van mellette egy 73%-os töri közepem, ez a 2 tárgy, amiből jobb voltam, s érdekelt mindig is, a többiből éppenhogy 2-es. Jobb lenne tényleg valami szakmát kitanulni inkább, s hagyni a fenébe az egyetemet? Vagy próbáljam meg, hátha alapon? Nyilván az én döntésem elsősorban, a tanulás sose egy felesleges dolog, az is lehet, hogy a legszebb éveim lennének az egyetemen, ez is nyilván egy szempont. 23/F
2021. ápr. 27. 05:48
 1/4 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem tényleg.
2021. ápr. 27. 06:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet önmagában az alapszak nem erős, de utána ha elmész mester szakra, már több lehetőséged van. De ez sok egyetemi szakról elmondható. Te tudod mennyire érdekel, mivel szeretnél foglalkozni, mennyi időt tudsz rászánni.
2021. ápr. 27. 09:22
 3/4 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 27. 09:23
 4/4 anonim válasza:

Én földrajzra járok. Nagyon szeretem, egyáltalán nem haszontalan. Egy nagyon nagy spektrumban ad egy átfogó tudást a világról.

Szinte mindenről tanulok; a világ nagy dolgairól.

Én, csak mindenképpen ajánlani tudom ezt a szakot.

Pluszban az egyetemi élet megismerése is egy felejthetetlen élmény. Rengeteg fura, érdekes és hozzád hasonló emberrel fogsz találkozni.

2022. márc. 18. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!