Ha a végleges felvételi sorrendben nem vagyok rajta akkor tényleg semmi esélyem a bejutasra?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 23. 13:48
1/12 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy lehagyták a neved, de ez nem valószínű.
Ha az ideiglenesen nem vagy rajta, akkor nincs esélyed.
2/12 anonim válasza:
Valószínűleg nem véletlen hagyták le a nevedet/OM azonosítódat, elég alaposak szoktak lenni. De ha a ponthatár közelében vagy, akkor talán meg lehet próbálni a fellebbezést.
3/12 anonim válasza:
Akkor nem vették fel. Fellebbezéssel még próbálkozhatsz.
5/12 A kérdező kommentje:
4-es válaszolnak az ideiglenesen rajta voltam
2021. ápr. 23. 16:34
6/12 anonim válasza:
Rendben, de az csak akkor jelent biztosat, ha az osztálylétszámban is. Az ideiglenesen van, ahol ötszázan vannak rajta, pedig nyilván nem ötszáz fős nemhogy az osztály, de az évfolyam sem
7/12 anonim válasza:
Az ideiglenesen mindenki rajta szokott lenni, aki oda jelentkezet, megjelent (ha volt) szóbelin és ott kinyitotta a száját. Ettől függetlenül 10fős osztályba logikus, hogy nem vesznek fel 400. helyről.
8/12 anonim válasza:
Szerintem nézd meg 39.-42.-ig.
9/12 anonim válasza:
Hát hanyadiknak jelölted a sulit amiben a végleges listában nem vagy benne?
És ha egyik suliba se vettek fel amiket megjelöltek akkor asszem május 10. Ahol Még maradt hely oda jelentkezhetnek azok a tanulok, akik nem jutottak be sehová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!