KB 5000 oldalnyi tudás megtanulasa 3 hét alatt? Mit ajánlotok? Államvizsga lesz?
Figyelt kérdés
Egészségtudományi karon vegzek, tele van orvosi dolgokkal. Sajnos nem tudtam előbb nekiallni mert voltak gyakorlatai, kirendelés stb. Mit ajánlanátok?2021. ápr. 22. 14:34
1/5 anonim válasza:
20 nap alatt 5000 oldal? Napi 250 oldalt akarsz megtanulni? 😃 Sehogy. Elolvasod, ami megmarad megmarad es kesz.
2/5 anonim válasza:
Halaszd az államvizsgát következő félévre.
3/5 anonim válasza:
Szerintem kérd el az előző évfolyamtól a tételeket vagy rakd ki a FB csoportba (ha van), hogy valakinek megvan-e kidolgozva? 5000 oldalnak egybe ne ülj neki szerintem, most amennyi időd maradt hátra próbáld meg az egyszerűbb utat választani. Sok sikert, ne add fel!
4/5 anonim válasza:
Államvizsgán már tanult dolgokat kérnek számon, nem lehetnek ismeretlenek. Továbbá tudni lehetett, hogy idén államvizsga is lesz, lehetett volna rá készülni.
5/5 anonim válasza:
Nem is csak az, hogy lehetett volna készülni rá. Eleve miért jelentkezett államvizsgára, ha tudta, hogy nincs ideje tanulni rá? Meg ott van a diploma értékelése is, szerintem az sem lesz mindegy, de hát ezeket ő tudja, mert jelentkezett rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!