Mit kezdjek a tudásommal?
Nem nagyon látok bele az ilyenekbe, de ha van egy kis plusz pénzed, mindig rakj félre belőle, takarékoskodj, És akkor összegyűlik annyi hogy elindulj az utadon.
Csak mondhatni sok időt vesz igénybe.
Lényegében ezt csinálom, és egyszer hátha lesz olyan tanfolyam, amire felkapom a fejem (bár magát a tanfolyamokat sem találom, ezért kétséges számomra, hogy vannak-e még.) A nagyobb fordulat az lenne, ha újra bejelentkeznék érettségire, összeszednék megfelelő pontszámot, aztán irány valamelyik főiskola vagy egyetem. Ezzel viszont az a gond, hogy nem tudom, hogy lenne-e hozzá lelki erőm. Végig venni újra az összes tantárgyat, meg mindent, ami ezzel jár.
Mindenesetre, én támogatom azt hogy változtass!
Szerintem menni fog.
Szurkolok neked.
Kifejtenéd bővebben? Sajnos nem tudom, hogy ez az egész hogyan működik. Csak sejtem, hogy előtte újra kell érettségizni, mert nekem anno a pontok nem voltak fontosak, mivel nem terveztem tovább tanulni.
Le tudod írni, hogy hány százalékot értél el az érettségin az egyes tárgyakból? Nem biztos, hogy minden tárgyból újra kellene érettségizned egyetemhez.
Programozáson, egyéb informatikai irány mennyire áll hozzád közel? Itt aránylag könnyű otthon képezni magadat, és ha találsz egyszer egy állást, akkor később a végzettség hiánya nem fog számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!