Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mégis minek tanuljak az én...

Mégis minek tanuljak az én tudásommal (HELP)?!

Figyelt kérdés

Szóval, nem sokára el kell döntenem, hogy miből(mikből)szeretnék emeltre járni és mi szeretnék lenni. Biológián gondolkozom elég erősen, mivel azt szeretnék ötödik tantárgynak (szeretem) és talán ezzel is szeretnék továbbmenni. Viszont ezzel nem nagyon lehet elhelyezkedni és a kémiám se túl erős (4). Építészmérnöki a másik, amin gondolkodtam, de sajnos se a fizika (4) se a matek (4) tudásom nem valami fényes, így azt hiszem ezt is ejtenem kell. Ezek után viszont csődöt mond a tudásom. Magyarból és töriből jó vagyok, de az előbbi egyáltalán nem érdekel, az utóbbival pedig nem tudom elképzelni magam semmilyen állásba de nem is akarok ezzel foglalkozni.

Akkor most mégis mi legyek? És mennyire kell egy embernek okosnak lennie hogy egyetemre járhasson? Még egy kérdésem van, mondjuk egy átlagos szintű diák tud két emelt érettségit jól letenni (pl Biosz-töri párosítással)? A zárójeles négyesek nem erős négyesek, mondjuk 4,00!

2013. nov. 22. 17:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Az építőipar gyakorlatilag halott. Ezen a területen volt több cégem is, de eladtam őket nem sokkal a válság kirobbanása után, és most már áldom a fejemet érte (mások meg, hozzám hasonló cégtulajok, akik nem lépték meg ugyanezt, most irigykednek).

Azt gondolom, hogy ha reál irányba szeretnél továbbmenni, semmiképpen sem építő/építészmérnök képzést válassz, hanem gépészmérnök, villamosmérnök, esetleg programtervező informatikus, programtervező matematikus képzésekre add be a jelentkezést. Ezeknek van jövőjük. Közeli rokonom Debreceni Egyetemen végzett építőmérnök fiát 2 éve nem tudom benyomni sehová, mert mindenhol leépítenek sajnos. Ezért most valószínű Szlovákiában fogok neki egyik cégemben munkát adni, csak hát az meg nem a szakmája....

2013. nov. 22. 17:59
 2/2 anonim ***** válasza:
biosz nagyon kemény emelt szinten... csak akkor csináld, ha tényleg ezt akarod! én leadtam a faktot...:D pedig én is szeretem a bioszt :)
2013. nov. 24. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!