Milyen egészségügyi képzéseket érdemes másoddiplomának/sokadik képzésnek elvégezni?
Figyelt kérdés
Ha már van egy alap-és mesterszakos diplomám teljesen más területen, melyiket lehet érdemes elvégezni? Akár diploma, akár OKJ.2021. ápr. 14. 00:28
1/2 anonim válasza:
Attól függ,mi érdekel.Ápolók viszont mindig kellennek.Annyi,hogy ha OKJ-ben csinálod,nagy valószínűséggel nem leszel főápoló.Védőnő,mentős,dietetikus.
Nekem dietetikusi végzettségem van.Azért végeztem el,mert érdekelt,de nem egy jövedelmező szakma.Nagyon oda kell tenni magad,ha keresni akarsz vele,akkor sem biztos,hogy megéri.Szerintem csak úgy éri meg bármelyiket is elvégezni,ha arra születtél vagy az az életed célja/gyerekkori álmod.
2/2 Dávid válasza:
Általános ápoló képzést végezhetsz 2 év alatt, csak havonta 2 nap kell bejárnod.
Ezután szakosodhatsz, ami plusz egy év.
Egyelőre az OKJ rendszer átalakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!