Milyen egészségügyi szakmát ajánlotok?
Sziasztok!
Tudnátok e ajánlani olyan szakmákat ami egeszségügyi de nem megterhelő lelkileg?Vagy esetleg bármi olyan szakmát ami az embereken segít.
Szivesen dolgoznék árvaházba de érzékeny típus vagyok vagy,hogy mondják és nem bírnám lelkileg ezért szeretnék valami lightosabbat.Van egy cukrász szakmám de sajnos tapasztalatlanságom miatt nem vennének fel sehova pedig a cukrász vonalon is tovább mennék.De szeretnék valami normális munkát jelenleg takarítok.Éretségit estin kezdtem most.Előre is köszönöm a segítséget.
22/L
Én is úgy gondolom, mint eü szakdolgozó, hogy mindenhol van lelki teher, van ahol több, van ahol kevesebb, különösen ha kórházba dolgoznál. Persze sok szakmát lehet végezni olyan körülmények között, ahol az emberek nem olyan súlyos betegek, de akkor is végig kell járnod az utat és ha nagyon megérintenek ezek a dolgok, akkor nehéz helyzetben leszel, illetve tönkre is tehet az érzés. Ahol viszont kevesebb a lelki teher pl. Gyógyszerész, azt viszont kínkeserv kitanulni.
Neked én ajánlanék egyetemi képzés keretén belül egy dietetikus képzést, ha már cukrász vagy. Itt nincs nagy lelki teher és változatos helyeken dolgozhatsz.
Talán még a szülésznő, ott többnyire örömteli pillanatok vannak, de persze itt is tud lelki teher lenni, mert sajnos vannak sikertelen sztorik.
Amennyiben hamar ki akarsz valamit tanulni és nem egyetemi képzésben, akkor a fogászati asszisztenst javasolnám, betegközeli, eü, de nincs nagyon lelki teher
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!