Van olyan, aki megtört/kiégett egészségügyi képzésen? Esetleg megbánta a sulit?
Figyelt kérdés
Orvosin nyilván ez gyakoribb, de más eü-s szakon mennyire van ez jelen? Azért azok is elég nehezek. Pályaválasztás előtt vagyok és kicsit félek:(2021. febr. 9. 15:58
1/6 anonim válasza:
Attól függ, milyen képzés. Ha van rá módod, nézd meg élesben, amit választasz.
2/6 anonim válasza:
Ismerek etk-st is bőven aki egyszerűen kiégett..
Volt olyan aki észrevette magán, hogy arrafelé halad és elhitte a többieknek hogy tényleg kell változtatni, volt sajnos olyan aki mindenáron mondta hogy “de hát középsuliban is ez volt” és úgy gondolta ha akkor bírta ezt, most is menni fog... (nem ment 2 év után esett ki)
3/6 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló!
Megkérdezhetem, hogy ezek az ismerőseid pl. melyik szakra jártak az ETK-n belül?
Előre is köszönöm!
4/6 anonim válasza:
Volt gyógytornász, ápoló és mentőtisztis is... De kb minden szakon megtalálható 1-2 ember, elég csak megkérdezni hogy xy miért nincs már itt. Szóval akár “lazább” szakok is lehetnek valakinek kiégés tökélétes útja, másnak orvosi se.
5/6 anonim válasza:
Szülésznő vagyok, szoktak hozzánk járni tanulók. Történt 1-2 éve, hogy vészhelyzet volt a szülőszobán és egy tanuló kislány,- aki volt már másod- vagy harmadéves, tehát nem akkor kezdte az iskolát- a gyógyszeres asztalka mellé volt dermedve, mozdulni sem tudott. Valszeg elvesztegetette azokat az éveket...
6/6 anonim válasza:
Én mentőtisztire járok, és nem is az, hogy ki vagyok égve, hanem az b***sz fel, hogy kb. lehetetlen előre jutni, bármennyire is odaadóan tanul az ember, egy szempillantás alatt meghúznak vizsgán. Értem én, hogy a beteget nem szabad megölni, de még a legkisebb hibáért is, vagy mert nem vagy elég szimpi az adott tanárnak. Gáz. A szakma szeretete megvan még mindig, de rohadt demotiváló, amikor a világon mindent megteszel, és akkor is csúszol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!