BGE nemzetközi tanulmányok vagy ELTE nemzetközi tanulmányok? (már megjelöltem mindkettőt, most érettségizek).
BGE-re járok, de nem nemzetközi tanulmányokra, szóval a szakkal kapcsolatban nincs információm.
Viszont ez egy gazdasági szak és a BGE meg komplett gazdasági egyetem, míg az ELTE nem. Sőt az ELTE nem is a gazdasági részéről híres, hanem a tudományos szakjairól.
Mindkettő egy nagyon jó egyetem. Őszintén egyikkel sem tudnál rosszul járni.
Amit el tudnék még képzelni, hogy az ELTE-n nagyon nyomják az elméleti tanítást, míg BGE-n inkább gyakorlati tanítás van.
De ez most nagyon úgy hangzik, hogy azt mondnám, hogy csak a BGE-t válaszd :D, de nem. Tényleg mindkettő egy nagyon neves jó egyetem. Szóval szerintem azt válaszd amelyik neked jobban szimpatikusabb.
Az NT nem gazdasági szak, hanem társadalomtudományi. Körülbelül 2-3 gazdasági tárgy szokott rajta lenni, annál több nem nagyon. A kettő között az ELTE az, amit megjelölnék, mivel ezen a szakon leginkább a kapcsolatok fognak számítani elhelyezkedésnél.
Az utolsónak pedig megjegyezném, hogy egyébként az ELTE-GTI a rangsor szerint a második legjobb gazdasági képzést nyújtja az országban, csak a BCE-GTK előzi meg. (Ami továbbra sem releváns itt, mivel az NT nem egy gazdasági szak...)
2-es vagyok, sry
Félrenéztem. Azt hittem nemzetközi gazdálkosás.
Ha viszont tényleg társadalmitudományi, akkor tényleg az ELTE a jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!