Hogy tudok pontszámokat szerezni egyetemre?
1-es vagyok.
Pontszerzésben nem tudok tanácsot adni, max a tanulás, de ugye mondtad....
Viszont ha tényleg ezt szeretnéd, akkor ajánlom a FOSZK-ot. (FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉSEK)
Mondjuk én jobban ajánlok egy BGE-t mint egy Metropolitan egyetemet (ezzel nem akarok megbántani senkit sem)
Na a FOSZK úgy működik, hogy 2éves (általában) és ugyanúgy az egyetemen tanulsz csak ugye 2 év után nem kapsz diplomát csak egy papírt. Viszont ha utána jelentkezel az egyetemre alapképzésre, akkor a FOSZK-on tanultakat el tudod fogadtatni, megkapod a kreditek is és nyilván azokat a tárgyakat akik FOSZK-on is voltak már nem kell tanulnod.
FOSZK-hoz a minimum pontszám 240 ami szerintem teljesíthető.
Ha nagyon nem érted, hogy mi ez, akkor nyugodtan írj privátot.
Ha emeltezel valamiből, az már +50 pont, középfokú nyelvvizsga 28pont. Ez már +78.
Viszont nem akarlak megbántani, de azt irtad, hogy rossz körülmények közt élsz, a METU viszont alapítványi fenntartasu
Igen, ez igaz, bocsanat kimaradt! Meg azt hiszem, minimum 45%-ot el kell érni, hogy megkapd az 50 pontot.
#5 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!