Szerintetek mekkora esélyem van bejutni egyetemre, ha négy ponttal van több pontom az idei központi ponthatárnál? (magas pontszámos, gazdasági szak)
Ezt nem fogjuk tudni megmondani.
Attól függ, a többi jelentkező mennyi pontot szerzett.
Hova jelentkeztél?
Nekem még hátravannak a szóbelik. Szegedre mennék pénzügy-számvitelre, ha jól sikerülnek a szóbelik, akkor max 461 pontom lehet, de mondjuk egy olyan 455 reális. Tavaly Szegeden 454 volt, tavalyelőtt 466... Nem tudom mire számítsak, ki kellene maxolni a szóbeliket.
Sok sikert neked is! Szurkolok!
#4 :
Én is szurkolok Neked!! :) Igen, az előző években tényleg magasabbak voltak , mint tavaly, de azt is figyeltem,hogy a központi határok is magasabban voltak meghúzva. Most a központi határ 450.. tavaly is 450 volt.. Ahj annyira szeretném.. :) Hajrá neked!
Nekem 452 lesz, ha duplázok... Még pénteken lesznek a közép szóbelik, max 459 pontom lehet.
Nagyon reménykedem! :D
Szurkolok neked is, nagyon be kéne jutnunk PSZ-re! :)
A többiek eredményétől függ.
Sajnos én sem tudok biztosan, de szurkolok neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!