Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Villamosmérnöki szak, előzetes...

Villamosmérnöki szak, előzetes fizika tudás hiányában. Érdemes lenne belevágni?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok ha kimaradt a középiskolás éveimből a fizika oktatás és nem is érettségizem belőle mennyire tudnám tartani a lépést mondjuk az OE-KVK-n? Eddig a mérnökinformatikus ill. gazdaságinformatikus szakot jelöltem meg.

A matek jól megy azzal nincs problémám és informatikából is emeltezem. Nem tudom hogy mit jelöljek meg mert olvastam, hogy egyszer lehet módosítani. Gondolkozom a mechatronikai mérnök szakon is de azt hallatottam/olvastam, hogy az az OE-n nem olyan erős ellenben a villamosmérnökkel.

Érdekel a szak és majdnem egy villamos technikumba mentem de aztán végül az utolsó pillanatban egy gazdasági technikumot jelöltem meg.

Alapvetően érdekel az informatika és szeretem is azonban egy mérnöki szakon nem csak egy gép elött kéne a legtöbb időmet töltenem, hanem sokkal inkább egy változatosabb munkában lehetne részem ami nagyon vonz.

2021. ápr. 1. 21:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
48%

Bírom, hogy egyébként pont azok lettek lepontozva, nem is kicsit, akik érdemi választ adtak. Sok élettelen köcsög.

Kellemes húsvétot mindenkinek.

2021. ápr. 5. 20:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!