Ötösöm lesz kémiából melyik részek nem kellenek?
Figyelt kérdés
Vannak olyan részek, amik nem anyagai az emelt érettséginek? Amit a tanárotok kihúzattatott veletek?
Előre is köszönöm.
2021. márc. 28. 19:49
1/5 anonim válasza:
Szia! Én azt csinálom, hogy csak az általános kémiai részt oldom meg, ami a tankönyvben is van, a többi valószínűleg csak kiegészítés és ismétlés. Bár nem tudom, hogy ez elég-e. Mellé még csinálok érettségiket is majd.
2/5 anonim válasza:
Ebben írja a feladatok számát az anyagrészek után, az általános kémiai rész kb 3-400 feladat, amit én csináltam.
3/5 Bornemissza Klára válasza:
Töltsd le a tantervi követelményeket! Tételesen felsorolják, közép és emelt szinten mit kell tudnod. Ahhoz igazodj! Jó iránymutatók az előző (10-15) évi feladatsorok is.
4/5 anonim válasza:
Igen, a Villányi féle könyvben le van írva, hogy melyik feladatokat érdemes átnézni az emelt szintű érettségire (linket a 2-es válaszoló elküldte). Sok sikert a felkészüléshez. :)
5/5 anonim válasza:
Ha jól rémlik ~700 feladat van benne, én felkészülésre anno mindet megoldottam, egyedül egy két elbaszottabb versenyfeladatot nem. Inkább legyen az a celod, hogy megprobalod megoldani mindegyiket, meg ha kifejezetten pár feladat nem is követelmény az emelt érettségire, de lehet, hogy éppen segít egy jobb gondolkodás kialakításában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!