Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érdekel a reklámpszichológia,...

Érdekel a reklámpszichológia, tudnám tanulni? Ha igen, hol?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már nagyon régóta a pszichológia a továbbtanulásom fő iránya (jövőre érettségizem) és érdeklődnék, hogy olyan, hogy "reklámpszichológus" létezik-e? Azt olvastam, hogy itt Magyarországon nincsen ilyesmi képzés. De úgy gondolom ez nem teljesen igaz, hiszen a reklám szakmában ugyanúgy jelen vannak pszichológusok is. Akkor őket hogy nevezzük? Vagy milyen irányban szakosodtak? Esetleg szervezeti pszichológia?

2021. márc. 20. 22:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Így hogy reklámpszichológus nincsen, a legtöbben munkapszichológiában- szervezetpszichológiában dolgoznak valójában, akik bekerülnek marketingbe, vagy valami kommuniációs területre. Kifejezetten nincs is értelme csak erre képződni, mivel nagyon szűk terület, és sokszor nem is pszichológusok vézik.

2021. márc. 21. 16:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Az Eltén volt régebben ilyen kurzus, én jártam rá, de önálló ág nincs.
2021. márc. 22. 15:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első irta, munka és szervezet pszichológia szakiranyt kell szerezni ( nyilván előtte a pszichológia BA) viszont at kell erősen gondolni, mert a reklámok közelébe kerülni nem egyszerű, maradjunk annyiban. :// Kezd el hamar kapcsolatokat keresni, ha van lehetőséged.
2021. márc. 22. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!