Nke Államtudományi osztatlan mesterképzési szak 2020-tól??
Semennyire.
Az egész NKE egy foshalmaz a 200 nettós beosztásaival.
Nincs propaganda.
De tényleg nem érdemes ide jönni, megszívtam vele én is. Versenyszférában dupláját meg lehet keresni, mint amit kapsz ezzel közigazgatásban
Az előző választ megerősítem, szerencsére én is tényleg nulla propagandával találkoztam. Ha kizárólag NKE-s diplomád van, az valóban nem éri meg. Nem is túl izmos a képzés, és a lehetőségek is korlátoltak. Én szereztem korábban egy közgáz alapdiplomát, majd ezt követően mentem egy NKE-s mesterképzésre, mert egyrészt itt indult levelezőn, ami érdekelt (munka mellett laza volt), másrészt nem számított állami félévekbe, szóval megúsztam ingyen (ez nagy dolog, örültem neki). Ha csak itt tanultam volna, azzal nem lennék túl jó pozícióban, érdemes kombinálni egy másik egyetemi tanulmánnyal (jogász, közgazdász jól működhet vele, de szakfüggő is persze valamelyest), viszont később nem kizárt, hogy ez a diploma is számíthat pl. egy vezetői pozíciónál a közszektorban.
Maga az egyetem amúgy elég baráti. Tetszett, hogy elég sok normális, arroganciától mentes oktatóval találkoztam, a Campus és a park nagyon kellemes környezetet ad, a sporttevékenységeket a hallgatók kvázi ingyen vehetik igénybe, a könyvtárban mindig flottul ment a kölcsönzés/hosszabbítás, késedelmi díjjal sosem fenyegetőztek (sőt, ingyen be tudtam iratkozni az országgyűlési könyvtárba is, amíg ott tanultam, nekem ez is pluszpont).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!