SZTE GTK Pénzügy és Számvitel vagy SZTE ÁJTK Munkaügyi és Társadalombiztosítási szak?
Személyes tapasztalatoknak örülnék legfőképp.
Először is maga a karok között melyiket érdemesebb inkább választani oktatás, lehetőségek szempontjából? PSZ vagy MKTB az erősebb a munkaerőpiacon, melyik a "keresettebb"? Melyiket éri meg jobban elvégezni? Melyik a szivatósabb, magolósabb? Igazából barmilyen vélemény érdekel.
Sokaktól azt hallom, hogy valójában ha MKTB területen szeretnék elhelyezkedni, elvégezhetem a PSZ-t is, mert erről többek között ott is tanulok. Bár, ebben én azért nem vagyok biztos, mivel ugye az MKTB jogi, a PSZ pedig gazdasági terület. Mit gondoltok erről?
Privát üzenetben is lehet nyugodtan terjedelmesebben írni, a válaszokat mindenhol előre is köszönöm.
Még van 1 évem érettségiig, viszont úgy gondolom, evvel kapcsolatban érdemes minél előbb dönteni. Gazdasági iskolába járok, mindkét terület nagyon érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!