14-15 éves korom óta kutatom a vallások mögöttes filozófiáját és az emberi érzelmeket, szerelmet, stb., érdemes lehet ilyen irányban tanulnom?
Figyelt kérdés
Így ismerkedtem meg a pszichológiával is, előtte nem nagyon tudtam róla semmit, csak a jó magyar mentalitást.. Viszont így 22-évesen most teszem a 2. szakmámat, dolgoztam szakmán kívül is, érettségim van a 4 alap tárgyból, ami egyetemhez kevés, így hát nem is mentem eddig, de sehol nem tudtam így kiteljesedni, lenne értelem pszichológiával vagy történészettel foglalkozni, emellett érdekel a biológia is és a világ működése.2021. márc. 5. 21:56
1/2 anonim válasza:
ha az éhenhalás is opció, akkor igen
2/2 anonim válasza:
Írtad, hogy már van szakmád, amiből meg tudsz élni, így mindenképpen érdemes. Mi baj történhet? Legrosszabb esetben hobbi marad, szerencsés esetben azzal foglalkozhatsz egy életen át, amit a legjobban szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!