Ciki 21 évesen szakmát elkezdeni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Érdekelne, hogy 21 évesen cikinek tartjátok, hogy szakmát kezdjek? 8 általánosom van, a szakmai bizonyítvány pedig 2 hónap híján lett volna meg. (Tehát 10 osztályom meg van) az, hogy miért, arról ne beszéljünk, volt oka és inkább a jövőbe nézek mint vissza.
Tehát ezt cikinek tartjátok?
Utána pedig mennék tovább érettségire. Az érettségit mindenképpen szeretném.
(Még ha szakmát nem is tanulnék az sem baj, érettségi a cél) csak gondolom szakma nélkül nem is mehetek érettségire max pénzért.
Milyen tippetek van?
2021. márc. 4. 19:18
3/9 anonim válasza:
46 éves vagyok és most kezdtem el 3 éves suliba járni. Ciki?
5/9 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ilyen jó válaszokat kaptam :) így picit már biztosabban kezdek neki
2021. márc. 4. 20:11
6/9 anonim válasza:
Hogy lenne már ciki, hogy tanulni szeretnél és előrébb lépni?!
Hajrá, tanulj!
7/9 A kérdező kommentje:
Persze csak szeptemberben tudom elkezdeni, addig pedig elmegyek valahová melózni
2021. márc. 5. 06:39
8/9 anonim válasza:
Miért lenne ciki?
Van aki 30 évesen is tanul.
Nem az lenne a ciki hogy tanulsz,hanem hogy most kezdednéd el
9/9 anonim válasza:
Tanulni sosem ciki. Az a ciki amikor valaki a kifogásokat keresi, és másokat fikáz, hogy kinek miért könnyű, és neki milyen nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!