Milyen fakultációt válasszak?
Kezdjük ott hogy elképzelésem sincs hogy mi szeretnék lenni és eléggé kétségbe vagyok esve. Lassan fakultációt kellen választani. Földrajz ól, fizikából és nyelvtanból vagyok négyes a többi tárgyból 5-ös vagyok. 4,8 az átlagom.
A matek és a magyar fakultáción gondoltam. Azok érdekelnek leginkább. De hát ezek nem nagyon illenek egymáshoz :(
Matekból mindigis csak ötöseim voltak, értem is és szeretem is. Magyarnak az irodalom részét szeretem viszont a nyelvtan részével vannak gondjaim. Ezt a két faktot együtt lenne értelme egyáltalán felvenni? Vagy nem lenne sok együtt a kettő?
A többi tantárgyal úgy állok hogy:
-töriből is jó vagyok csak ötöseim vannak és viszonylag könnyen megy, de nem igazán érdekel és nem szívesen tanulom
-angolból a tanárt nem kedvelem igazából de az is jól megy viszonylag
-földrajz és infó kizárt nagyon nem szeretem ezeket a tantágyakat
-az olaszt is kizárnám, nem igazán szeretem
-kémiát nehezen értem meg, de egyébként szeretem
-biológia az ilyen semleges tantárgy úgy elvagyok vele, de nem különösebben érdekel
Ti milyen faktra jártatok? És mit ajánlanátok?
#1 vagyok, én végül magyar-matek-angolra mentem :D
Elég sok órám lett így, de ahogy látom, neked is, és szerinten egyáltalán nem baj az, ha valaki szélesebb látókörű, csináld, amit szeretsz. :D
Btw nekem is infó lesz a választottam, de csak középszinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!