Milyen faktokat válasszak ha bűnügyi nyomozó szeretnék lenni?
Figyelt kérdés
Fakt választás előtt állok és bűnügyi nyomozó szeretnék lenni viszont nem tudom, hogy milyen faktokat válasszak hozzá.2020. ápr. 19. 13:33
1/5 anonim válasza:
Érdemes erősen fontolóra venni a tesi faktot. De én elsősorban a matekot venném fel. (logika)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2020. ápr. 21. 09:43
3/5 anonim válasza:
Semmi ertelme a “faktoknak”. Matekhoz kozod nem lesz, ha hulye vagy, mar bocsamat, oszthatsz, szorozhatsz, nem leszek jo nyomozo. Oda tapasztalat kell. Rafinaltsag, osszefuggeseket atlatasa, kreativitas, ismeretseg, helyzetfelismerokepesseg. Ezek kellenek hozza es peesze a szukseges szakmai tudas. A helyedben en is a sportot eroltetnem hogy rendornek nezz ki ne pedig egy tudobeteg informatikusnak, adott esetben ne hatraltasd a tarsad. Kuzdosportokat is nagyon fontolora vennem!! Tanulas szempontjabol pedig akkor valassz olyat, amit az egyetemen elfogadnak erettsegi pontnal. Tortenelem, irodalom, belugyi ismeretek, katonai ismeretek stb
4/5 anonim válasza:
Az utolsó jókat ír, de még annyit fűznék hozzá, hogy a küzdősportok jó alapot adnak, viszont a rendész hallgatóknak/diákoknak külön kiképzés van. Ezeket csak a rendőrök kapják (mint kiképzést) és nincs semmilyen küzdő sportban.
5/5 anonim válasza:
3as valaszolo vagyok. Nyilvan a kenyszerito eszkozok hasznalatat nem tanitjak kuzdosportban, de elsosorban testi kenyszert kell alkalmazni ha ugy van, amire pedig legalkalmasabb a kuzdosport tudasa. Az iskolaban tanitanak alapokat, de az eles helyzetben lof@sz lesz tormaval, nem fog elegge berogzulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!