Aki már érettségizet, annak mi a volt a véleménye a magyar érettségiről? Mit- hogy tanultatok rá?
Középszinten nem egy nagy szám az érettségi. Én az órákon odafigyeltem és a leckék nagy részét megcsináltam így a magyar, töri, angol (nyelvvizsga is van) ötös lett. Matekból és fizikából emelteztem.
Az első BME vizsgaidőszak után rájöttem, higy az érettségi egy vicc.
A szóbelikre becsülettel tanultam itthon, de az írásbelikre elég volt odafigyelni órán.
Nem tudom idén megtartják-e a szóbeliket, de nélküle egy vicc az érettségi.
Középszinten könnyű-legalábbis nekem az volt, mert a legjobb tanárom volt.
Na, de az emelt az beszabehu...
Durván sok mindent kell tudni oda, ki mikor mit, esetleg képről felismerni ki kicsoda, mit ért a versben stb...
Elég, ha megnézel egy-két régebbi emelt magyar érettségi lapot. Aztán meglátod, hogy mennyire lenne sok.
Egyébként, úgy unblock az egész középszintű érettségi nem nehéz. Még annak is meglett a kettes, aki gyakran lógott.
Kedves Kettes!
Lehet, hogy egy vicc az érettségi, de nem ártott volna neked se, főleg a magyar...
Kedves Utolsó!
Akkora szarvashibákat nem követtem el, amiért a gagyi érettségin meghúztak volna. De ha neked ettől jobb akkor a telefonomon a hogy helyett higy jött be. Ez legyen az életem legnagyobb hibája! Igaz a helyesírás alól fel voltam mentve az érettségin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!