Lehetséges 1,5 év alatt egyedül felkészülni az emelt szintű magyar érettségire?
Attól függ hogy milyen eredményt szeretnél és hogy most mit tudsz.
Amennyire visszaemlékszem, nálunk az összes emelt magyaros emberke a 60%-ra ment a pluszpont miatt, és attól függetlenül hogy baromi sokat tanultak, nem is születtek sokkal jobb eredmények, kb mindenkinek 60-70% között lett. Egy lány volt, akinek az élete volt az irodalom és a színház, az összes létező felmenője színházban vagy könyvtárban dolgozott illetve költött, a lány pedig kiskorától kezdve egész nap csak klasszikusokat olvasott és ő maga is írt és költött. Neki lett ha jól emlékszem 90% fölött talán, de tényleg az egész élete erről szólt, versenyek meg minden.
Én azt mondanám hogy ha nagyon akarod akkor lehetséges, viszont én őszintén fogalmam sincs hogyan állnék neki. A legtöbb tárgyból elég egyértelmű követelmények vannak emelten is, de a magyar az ilyen szempontból kivétel, bármit kaphatsz kb amennyire tudom. Szóval itt nem csak a tudás számít hanem a hozzáértés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!