Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek mi a legjobb?...

Szerintetek mi a legjobb? Illetve lehet a felvételit módosítani/ törölni?

Figyelt kérdés

Első éves vagyok egyetemen,de hamar rájöttem arra,hogy nem azt csinálom,amit szeretnék, ezért felvételiztem másik szakra, levelezősre.

Kicsit elgondolkodtam,hogy levelezősön talán mégsem jó ötlet tanulni. Szerintetek érdemes első diplomát ott csinálni?

Ha nem, akkor a felvin valahogy még lehet módosítani,hogy ne levelezősre szóljon a jelentkezés,hanem bejárósra?

Illetve ha felvesznek levelezősre,és mégsem szeretnék átmenni, akkor választhatom azt,hogy maradok a jelenlegi szakon, és nem csinálom a másikat?

2021. febr. 23. 10:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem tudod sajnos már módosítani, csak a sorrendet lehet variálni.

Ha felvesznek, de nem akarsz átmenni, az is rendben van, nem történik semmi. Tudod folytatni a mostanit, oda meg nem iratkozol be.

2021. febr. 23. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!