A Szent Lászlónak, a Jedlik Ányosnak vagy a Leövey Klárának a legjobb az informatika tagozata?
Sziasztok!
Most fogok felvételizni, és szoftverfejlesztő szeretnék lenni, lehetőleg külföldön. Egész általánosban kitűnő voltam (Kapocs, XVIII. ker.), és a felvételik, amiket írtam, mind elég jók sikerültek (bár tudom, a felvételivel járó stressz pár pontot le fog vonni):
Matek legkevesebb: 40p/legtöbb: 50p
Anyanyelv legkevesebb: 43p/legtöbb: 48p
Természetesen szeretnék felsőoktatásra menni, az az álmom, hogy egy holland egyetemre járjak.
Az alábbi iskolák közül melyik informatika tagozata a legerősebb?
Kőbányai Szent László Gimnázium
Leövey Klára Gimnázium (Ferencváros)
Jedlik Ányos Gimnázium (Csepel)
Milyen erős ott az oktatás? Mik a felvételi ponthatárok? Ott tanuló diákok, mi a tapasztalatotok? Van náluk erősebb informatika tagozattal rendelkező gimnázium?
Válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Szia!
A legerősebb infó-tagozata egyértelműen a Szent László Gimnáziumnak van, amúgy is a legjobb suli minden szempontból a 3 felsorolt körül! Utána jön a Jedlik és végül a Leövey!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!