Ha matekból nem vagyok jó, milyen területeken tanulhatok informatikán belül?
Mit jelent a nem jó és miért nem vagy az? Rossz a tanár, lusta vagy tanulni vagy tényleg nem áll rá az agyad?
Utóbbi esetben én nem ajánlom egyáltalán az IT területeket, mert mindenhol kell a matek, és olyan szinten, ami azért egy gyenge képességű emberét meghaladja.
/tudom, most jönnek majd az “én 2-esre érettségiztem középszinten, de azóta van 3 infós diplomám történetek/
#1 ok
#2 szar a tanár. Alapvetően érdekelt a matek, 4-es voltam belőle mindig ami annyira nem jó ha azt nézzük hogy infóra akarok menni. Utolsó évben, azaz érettségi évében pont volt egy tanárcsere, mert aki eddig tanította a matekot az normális volt, aki levàltotta meg egy gyökér aki mindenbe szart bele, volt hogy olyat írt be hiányzónak aki egy órát nem hiányzott egész tanévben, mert Ő elkeverte a dolgozatát.
Egyetemen azt mondták diákok hogy semmit se magyaráz el az oktató, ott a net, kiadja mint témakört pl descartes-szorzat, olvass utána, tanuld meg és kapsz valamit rá. Így meg eléggé félek,mert nekem eleve több idő kell hogy felfogjak dolgokat, megtanuljak dolgokat (matekot nézve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!