SÜGŐS!!! Melyik a legjobb felvételire felkészítő könyv/ 8.-osoknak? (ami a legjobban fel tudna készíteni)
MATEK, MAGYAR, de bioszból és kémiából is készülnöm kell, szóbelire. Nekem első sorban matekra lenne szükségem, mert szeretném, ha rutin szerűen mennének a feladatok (a tanáraim mondták, hogy máshogy nem fog menni). Nagyon kellene nekem, mert Debrecen egyik legjobb gimnáziumába jelentkeznék elsőnek, és ez NAGYON FONTOS nekem. Csak a legjobb tanulókat veszik fel... én kitűnő vagyok, már csak az írásbeli és a szóbeli nem megy eléggé. Ez választ el a célomtól... és ez nagy baj. Egyébként magántanárokhoz járok felkészítőkre, kivéve a matekra, mert az anyukám matek tanár, de vele keveset tudok készülni, és főleg csak a felvételi feladatlapokat oldjuk meg...
Kérem, minél hamarabb küldjétek el a szerintetek legjobb könyv(ek) linkjét / nevét!! NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM. Nekem most az egyszer nem számít az ár, nem gondolom pénzkidobásnak, de lehetőleg ne 10000 forintos legyen (csak ha 500+ oldalas)...
A korábbi évek feladatsorainál nincs jobb. Ha végig tudod csinálni 45 perces szintidőt tartva összesen 80+ pontos eredményekkel akkor felvesznek Debrecenben bármelyik suliba.
Én elfogult vagyok és a debreceni sulik közül a Fazekas a legjobb.
Sok sikert!
Üdv: egy volt debreceni diák
Dr. Gyarmati Zsuzsanna: Készülj a matek felvételire! 8. osztályosok részére
Balogh Erika: Matematika felvételi feladatsorok 1. 2. 3. (az ncore-on fent van)
Szia!
Én videón néztem ahol felvételi feladatokat oldanak meg.
Fizetős de én felvettem képernyőrögzítővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!