Kitűnő érettségi közepes gimnáziumban lehetséges?
Figyelt kérdés
9.es vagyok és tavaly nem úgy sikerült a felvételi ahogy szerettem volna és ebből kifolyólag gyengébb gimnáziumba vették fel. Orvos szeretnék a jövőben majd lenni viszont félek hogy akárhogy készülök majd az érettségire nem fog olyan jó lenni mint amennyire szeretném hogy az legyen.2021. febr. 20. 14:55
3/6 anonim válasza:
Csak rajtad múlik. Ha valamelyik tantárgyat szerinted nem oktatják elég színvonalasan, még mindig ott a lehetőség magántanárhoz menni.
4/6 anonim válasza:
Igen, én szakgimibe jártam egy tantárgyam lett csak 4es, a többi 5ös.
5/6 anonim válasza:
Lehet. Én egy mezei kisvárosi gimibe jártam, semmiből sem jártam magántanárhoz, annyira meg sem erőltettem magam (jó tanuló voltam, de pl. egyik évben sem voltam kitűnő, talán 4,6 volt a legmagasabb átlagom) és ötösre érettségiztem minden tárgyból, egy emelttel és egy nyelvvizsgával.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2021. febr. 20. 21:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!