Milyen tűzoltónak lenni ma Magyarországon?
Nagyon gyenge a fizetés, sok a vezetőség részéről a b.sztatás, ellenőrzés. Maga a szakma/hivatás nagyon szerethető azonban alig van lehetősége az embernek hogy gyakorolja azt. Nagyon sok a téves/fölösleges kivonulás aminek nincs értelme és bosszantóak, értelmes gyakorlatok alig vannak amivel esetleg szakmailag fejlődhetnél. Amik vannak azok is csak arról szólnak hogy tudjanak téged ellenőrizni és felirkálni a hibáidat.
A társaság szinte minden esetben jó szokott lenni, egy igazi összetartó közösségbe kerülsz be ha sikerül beilleszkedned.
Annó nekem is mondogatták ezeket a problémákat de hajthatatlan voltam. Felszereltem, beletapasztaltam... Nem mondhatom hogy megbántam mert hazudnék de mostani fejjel meg tapasztalatokkal én biztos nem szenvedném végig a felvételi procedúrát meg az iskolát mert nem ért annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!