Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érdemes még tanítónak tanulni?

Érdemes még tanítónak tanulni?

Figyelt kérdés
40 évesen van értelme tanítói diplomát szerezni?A felvételin ugyan olyan eljárásban részesülsz, mint a 18 évesek?
2010. aug. 16. 18:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%

Nem árt megjegyezni szerintem hogy a tanító nem tanár!!!!!

Én tanítóiba nem vágnék bele. De tanáriba sem. Max szaktanár lennék (szakmámból kifolyólag)

Ki fogja a gyerekeinket tanítani????-Jó kérdés.

Egyébként már ma sem igazán tanítják őket...

Egyre inkább az a pénz a fontos az iskola életében (tehát ne buktass politika)

2010. aug. 16. 20:25
 12/12 anonim ***** válasza:
89%
Egy kezdő tanítónak 122 ezer a bruttója, egy tanárnak meg 129 na ebből, ha adózol kapsz kézhez 80 körül. 25 év munkaviszony után az én tanító anyám osztályfőnöki pótlékkal kap kézhez 107 ezret. Úgyhogy kedves hozzászóló a te anyukád vagy a nyugdíj előtt állókról vagy a támopos illetve seggnyaló tanárokról beszélt, mert közel sem keresnek ennyit. Kérdezőnek: a lábad ne tedd erre a pályára, megszakadsz, nem fizetik meg, mindenki jobban ért majd ahhoz amit csinálsz, lenéznek és semmi jogod nincsen csak kötelességed, dicséret elismerés nulla. Soroljam még!?
2010. aug. 16. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!