Érdemes még tanítónak tanulni?
Aki azt írta hogy nem érdemes az egy jó ngy hüle.
Mit gondoltok ki fogja gyermekeiteket unokáitokat tanítani ha senki nem tanul annak?
40 évesen csak azért nem vágnék bele, mert a türelmed már sokkal kisebb mint egy 30 év alattié. Ilyenkor már nehezen alkalmaszkodsz (még a most azt is mondod hogy könnyen) és nehezebben érted meg a gyerekeket, akár a kollégákat vagy a fönöködet. De föleg a gyerekeket. hiába van neked gyermeked, nagyon nagy empatikus készségdnek kell lenni, nagyon nehéz a gyerekkel, és jó tanító csak akkor lehetsz ha igazán beletudod élni az ö nehézségeikbe magadat.
amúgy felvételi ugyan olyan.
Mi az, hogy 70-80ezer? Felénk a tanárok kb 120-150ezret keresnek... [anyám tanárnő]
Amúgy szerintem érdemes :) Ha van türelmed a gyerekekhez. Tudod, elég sok rossz magaviseletű gyerek van mostanában....
Tanulni mindig is érdemes ez nem kétséges nekem van egy ismerősöm aki 50 évesen jár főiskolára, mert az álommunkáját akarja megszerezni amit fiatalom nem tudott.
Ha szeretnél persze tanulhatsz tanítónak, ugyanúgy kezelnek mint egy kis suhancot(lehet jó ,lehet rossz). Szerintem szép munka, bár én középsuliban tanítok mert a kicsikkel én nem tok mit kezdeni, de ott imádok tanítani.
Ne haragudj, nem akarom elrontani az álmaidat, de szerinted felvennének egy 40 fölötti pályakezdő tanárt valahova is?
Huszonévesek sem tudnak elhelyezkedni pályakezdőként....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!