Megéri diplomás dentalhigienikusnak tanulni?
Alapvetően önállóan dolgozni tanulunk meg. Az más kérdés hogy sokan még nem ismerik vagy nem ismerik el ezt a képzést. Nem tudom mennyire nehéz elhelyezkedni olyan helyen,ahol önállóan dolgozhatsz. Elvileg nagyon munkáltató függő hogy mit enged egyedül csinálni. De mindenképpen megéri a képzés szerintem. Itt azért vannak akik alapvetően fogorvosok szerettek volna lenni, sok embernek ez a B opció. Szerintem van jövő a szakmában és egyre inkább el fogják ismerni a létjogosultságát illetve fontosságát. Szóval én nagyon tudom ajánlani.
Ha van még kérdésed, nyugodtan írj :)
Ezt a szakot igazából úgy lehet leírni röviden hogy fogorvos doktori cím nélkül. Lényegében gyorsabban szerzed meg a végzettséget, alapvetően ugyan azt tudod csinálni mint a fogorvos.
Én nem erre a szakra járok így igazából egyik ezen a szakon tanuló barátom fogalmazott
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!