Hogy tanuljak az online oktatás alatt, hogy legyen motivációm?

Figyelt kérdés

2021. jan. 24. 18:48
 1/3 anonim válasza:
94%

Vannak ilyen tanulós-motivációs appok pl. Study bunny, Focus Plant stb.

De amúgy próbáld ki, hogy megcsinálsz mindent a hét elején, és aztán az egész héten van szabadidőd, és így lesz egy hét szüneted. Ha egy ideig van időd lazulni, szerintem sokkal könnyebb utánna belekezdeni.

Mondjuk én néha még fenyegetem is magam, hogy ha még egy feladatot nem bírok, akkor bukom az érettségit... idk

2021. jan. 24. 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha neked nincs motivációd, akkor baj van a fejedben. Az én motivációm pl a kérdésed miatt jött elő.
2021. jan. 24. 19:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Először is tervezd meg a heted. Melyik nap, melyik tantárgyra fogsz tanulni, mikor írod meg a beadandókat. Mindenképpen próbálj meg kialakítani egy napi rutint, időben felkelni, nem egész délelőtt az ágyban fentrengeni. Tűzz ki célokat és ha ezeket sikerült teljesíteni akkor jutalmazd meg magad valamivel.
2021. jan. 26. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!