Csak én érzem úgy hogy belebolondulok az onlineba?
Nagyon szeretem a szakot amin vagyok, szeretem a gyakorlati és szakmai órákat, az osztályom. Ez a 2. évem. Egyszóval buli a suli.
Na most, bezártak novemberbe. Azóta ki tudja meddig, lehet csak tavasszal megyünk, vagy akkor sem. Az elején tök jól voltam, volt motivációm, mert mégiscsak az eleje volt az egésznek. De most, hogy így világgá lett kürtölve hogy 11-én megyünk, teljesen beleéltem magam és a végére elveszett minden motivációm. Teljes nulla. Alig látom a barátaim, 1-2 van akivel napi szinten beszélek (1 akivel 0-24-ben, jelenleg ő menti meg a mindennapjaim).
Minden nap ugyan olyan. Reggel felkelek, és csak arra tudok gondolni hogy kezdődik elölről. Sokkal stresszesebb vagyok, nagyon hamar elfáradok mindenben. 6-19ig a gép előtt ülök, aztán lefekszem és kezdődik elölről. Sokkal többet sírok mint általában, minden kis dolgon is. Amihez eddig volt kedvem, szerettem csinálni, már az sem köt le.
Lehet hogy ez nem nagy dolog, de engem nagyon rosszul érint.
És nem kérek bántó válaszokat hogy örüljek hogy itthon lehetek, stb. Én is azon vagyok hogy a legjobbat hozzam ki a dologból, de egyedül nem egészen megy:/
17/L
#10.
Bármilyen meglepő számodra, igen.
Nekem pont ez volt a bajom, hogy 1 szál pöcsben végeztem a melót.
Reggel felkeltem, fogmosás máris ültem be a gép elé, sokszor még meg sem fésülködtem mert minek, fel sem öltöztem mert minek, és ki sem mozdultam a lakásból mert minek?
Nem mindenkinek jön be ez az életforma, nekem szükségem van arra hogy ingergazdag legyen a napom.
Reggel felkelek, zuhanyzom, belövöm a hajam, reggelizem, 40 percet utazom, látok embereket, megfúj a szél, beérek dolgozni lefőzöm a kávét, dolgozunk, nevetünk a kollégákkal, közösen ebédelünk délután amíg hazaérek felfrissülök, és még kedvem is van extra munkákhoz is.
Számomra ez egy érték, és így teljes a napom.
Home officeban totálisan demotivált voltam, alig vártam jöjjön már el 5 óra hogy lezárhassam a gépet, nem hogy még este is dolgozzak. Most simán kedvem van még meló után.
"Itthon vagyok kényelemben nyugiban 1 szál pöcsben végzem a melót, teljes bért kapok, napi utazási időm NULLA. hát ez egy ÁLOM!"
Te nem a home office-t szereted, hanem a munkahelyedet utálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!