Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen fülhallgatóval lehett...

Milyen fülhallgatóval lehett alvás közben tanulni?

Figyelt kérdés
az a probléma hogy csak hason és oldalt tudok elaludni.. De megpróbálok hanyatt fekve.
2021. jan. 17. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Semilyennel
2021. jan. 17. 18:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor mások meg hogyan hallgatják alvásközben azt amit tanulni szeretnének?
2021. jan. 17. 19:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Fülhallgatóval. De alvás közben biztos hogy nem tanulják meg.
2021. jan. 17. 20:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Airpods megfelel?
2021. jan. 17. 20:37
 5/7 anonim válasza:

Szia!

Én alváshoz ilyet használtam, oldalt fekve igyekeztem inkább a homlokomra/arcomra és nem a fülemre támaszkodni a párnán (remélem érted, hogy értem:D) és nagyon kényelmes volt, nem is éreztem, hogy fülhallgató van rajtam.

Nálunk a Media Marktba lehet kapni, kb. 3000 Ft:

[link]

2021. jan. 18. 12:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Felejtsd már el ezt az égbekiáltó baromságot, hogy alvás közben tanulsz. 🤦‍♂️ Nem találsz erről semmilyen tudományos cikket, csak bulvár szarokat meg clickbait videókat. A tudományos konszenzus az, hogy NEM fogsz emlékezni az alvás közben tAnUlTaKrA. 😂 Ha lusta vagy tanulni, akkor buta maradsz. Döntsd el, hogy megéri-e butának maradni, aztán vagy maradj buta, vagy ülj le és tanulj normálisan. Nincs rövidebb út a tudáshoz. A fülhallgató árát meg költsd könyvekre. Persze ha az eredmény nem számít, csak hogy elmondhasd magadról hogy "tanultál", akkor hallgass alvás közben azt amit akarsz :)))
2021. jan. 18. 12:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam ha alvás közben hallgatók angolt akkor jobb lesz a kiejtésem
2021. jan. 19. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!