Ha úgy alszok el, hogy fülhallgatóval megy a zene a fülemben, akkor álmomban megtanulom a dalszövegeket?
Figyelt kérdés
2020. okt. 23. 15:39
1/6 anonim válasza:
Rossz a telefonban a hangszóró, vagy minek a fülhallgató? Csak eltörik a kábel a forgolódástól.
Egyébként álmodban nem vagy tudatában a zenének, de a lefekvés pillanatától az elalvásig lehet "gyakorolni" a szövegeket. De ha konkrétan ez a cél, akkor érdemesebb éber állapotban nekiülni a szövegnek.
2/6 anonim válasza:
#1-es. Talán nem egyedül él, és nem szeretne másokat zavarni...
4/6 anonim válasza:
Kb 8 éve az esték 90%-ban zenére alszom el és egyiknek se tudom a szövegét. Ha véletlen elfelejtettem kikapcsolni az időzítőt, akkor előfordult, hogy a zene beépült az álmomba és azon belül hallottam, de a szövegeket akkor se tanultam meg.
5/6 anonim válasza:
Nem tanulod meg, biztosan állítom.
6/6 anonim válasza:
Amikor alszunk, kikapcsol a hallasunk. Amugy Covid ota megertem ezt, en meg beszelos radiora tudok elaludni, ezert havonta uj fulhallgato kell, plusz nem ez az idealis.
Felalomban hatnak rank tudat alatt a hallottak, utana kikapcsolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!