Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ahhoz hogy kapjunk még családi...

Ahhoz hogy kapjunk még családi pótlékot hogyan menjek tovább?

Figyelt kérdés
Még nem döntöttem el hogy majd mit szeretnék tanulni, így úgy döntöttem hogy halasztok egy évet. Mondta apa hogy akkor használjuk ki ezt az időt és akkor tanuljak valami 2 éves okj-t amihez még jár a családi és így ők is jobbak lesznek anyagilag, jobban tudják nekem finanszírozni a dolgokat és ez idő alatt legalább lerakhatnám a jogsit. Na hát ez így szép és jó, de gőzöm sincs hol vannak ilyenek, hogyan kell jelentkezni, van-e egyáltalán ilyen lehetőségem amit 2 max 3 ev alatt meg lehet csinálni. Ha valaki tud segíteni nagyon örülnék😊
2021. jan. 12. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:

mondjuk ha beírtad volna a gugliba, hogy okj, már olvashatnád a találatokat..

Pl:

[link]

2021. jan. 12. 18:19
 2/8 anonim ***** válasza:

plusz itt egy cikk is:

[link]

2021. jan. 12. 18:23
 3/8 A kérdező kommentje:
De azt is mondta egy ismerősöm hogy nem mindegyik OKJ-ért adnak családit ezért kicsit másképp próbáltam keresgélni
2021. jan. 12. 18:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Hm meg nekem 2021-ben kell már mennem, nem úgy volt hogy addigra megszűntetik az összes OKJ-t?
2021. jan. 12. 18:26
 5/8 anonim ***** válasza:
2021. jan. 12. 18:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem az összeset!
2021. jan. 12. 18:29
 7/8 anonim ***** válasza:
2021. jan. 12. 18:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Ohh mostmár mindent értek meg is találtam hogyan keressek rá pontosan, köszönöm.
2021. jan. 12. 18:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!