Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van itt olyan aki párhuzamosan...

Van itt olyan aki párhuzamosan két szakot csinál az egyetemen?

Figyelt kérdés

Most nappalin vagyok, a mezőgazdasági mérnökin, de szeptembertől szeretnék elkezdeni még egy szakot levelezőn, a vidékfejlesztési agrármérnökit. Szerencsére sok a hasonlóság tárgyak terén. Érdekelne olyannak a véleménye aki esetleg 2 szakot csinál, egyet nappalin, a másikat levelezőn, hogy mennyire megterhelő, lehet-e bírni, stb., a véleménye érdekelne.

Előre is köszi a válaszokat.

2021. jan. 12. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Jelen. Egy alapszakot és egy mestert csináltam párhuzamosan egy évig, az alapszakot estin, a másikat nappalin. Pontosabban, most fogok végezni.

Nekem nagyon laza volt az MSc, azért mertem bevállalni az alapszakot. Konkrétan alig kellett bejárnom, a tárgyakra sem volt sok az anyag, inkább projekt jellegű feladatokat kaptunk, abból sem a vészeseket. Viszont az alapszak estin is egy gyilok és őszintén nem tudom, mit csináltam volna, ha ez az egész jelenléti oktatásban megy. A mester már csak púp a hátamon, szerencsére már csak a záróvizsga van vissza. Ami így is nehéz volt, az a vizsgaidőszak összeegyeztetése és a szorgalmi időszak két durva hete (ami mindkét helyen a 8 és a 14. hétre esett).

Végülis lehet bírni, én azt mondom, de a mesterszak milliószor könnyebb volt, mint a mostani vagy az előző alapszakom. Szóval nem tudom, nálad mi lenne a helyzet. Tervezek erre a szakra is egy mestert húzni, azt is ezzel párhuzamosan (a mesterszakos tárgyakat szabválként előre felvéve, majd felvételi után elismertetve), ott is inkább a számonkérések miatt aggódok.

2021. jan. 12. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Le a kalappal azok előtt akik bírják, nekem 100% hogy nem menne.
2021. jan. 12. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Hűha,ez igen! Nagyon ügyes vagy 1es! Miért kezdtél bele mindkét szakba? Tetszett mindkettő? Tudtál így járni órákra meg vizsgákra hogy a kettőt egyszerre vitted?
2021. jan. 12. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!