Mennyire lenne esélyes két szakot párhuzamosan végezni az egyetemen?
Figyelt kérdés
Nagyon tömény lenne, vagy megoldható?2014. júl. 8. 15:37
1/15 anonim válasza:
Megoldható, sok embert ismerek, aki csinálta, volt, aki nem is egy egyetemre járt és két különböző képzési területet tanult (közgazdaságtan és bölcsészettudomány). Ha kellően motivált vagy és jól bírod, akkor megoldható.
2/15 anonim válasza:
Azért függ attól hogy milyen szak. A legtöbben egyet sem végeznek el, sokan egyről is kihullanak.
3/15 A kérdező kommentje:
Vegyészmérnöki (ez az, ami biztos), és fizika/mechatronikai mérnöki/gépészmérnöki/villamosmérnöki.
2014. júl. 8. 17:26
4/15 anonim válasza:
Képtelenség, de erre 1 év után rá fogsz jönni.
5/15 A kérdező kommentje:
Kár lenne érte.. De egy év csúszással akartam volna kezdeni a második szakot, hogy az elsőbe legyen időm belejönni.
2014. júl. 8. 17:44
6/15 anonim válasza:
Nem is lehet hamarabb, nem indul ezekből keresztfélév. Egy év után értékeld át a dolgokat, de valószínű hogy ZHidőszakban egy szakra is kevés lesz az időd. Nem véletlen 30 kredit a mintatanterv, ez a napjaid jelentős részét (több mint a felét) lefedi.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, mindenképpen át fogom gondolni a dolgot, amint benne leszek.
2014. júl. 8. 18:03
8/15 anonim válasza:
Alapból lehet bírni 2 szakot párhuzamosan (olyan is van aki 3-at tud egyszerre), de sikerült olyanokba beleválasztanod, amiket külön-külön is kihívás elvégezni. Szerintem felesleges lenne egyszerre őket, előbb az egyiket és utána a másikat
9/15 anonim válasza:
Én 3 képzést végeztem egyszerre..munka mellett.
2 levelező egyetemi szakot és egy esti okj képzést..ment minden meglett időre..de takarítás mosás, bevásárlás, főzés, alvás..pihenés csak a legszükségesebb mértékben fért az életembe szórakozás meg semmi.
10/15 A kérdező kommentje:
Az nem semmi teljesítmény, kedves utolsó válaszoló. Miket végeztél el?
2014. júl. 8. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!