Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gazdasági informatikusnak...

Gazdasági informatikusnak fogok tanulni egyetemen (Bsc), mekkora hátránnyal indulok, ha nem emeltezek matekból?

Figyelt kérdés
Infóból fogok emeltezni, mert többen is azt tanácsolták, és úgy gondoltam,hogy abból jobb emeltet írnék, mint matekból, de mostmár nem tudom, ez mennyire volt jó ötlet. Nem szeretnék kibukni az egyetemről azért, mert csak középszintű a matek tudásom (egyébként ötös vagyok belőle most, gimiben).

2021. jan. 5. 00:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9-es vagyok

remélem azt tudod, hogy amit az egyetem(BGE) kér 2 érettségi azok matek(kötelezően) és fizika vagy informatika vagy szakmai (informatika, de lehet közgazdaság is jó)

szóval matekon kívül ezek közül mindenképpen legyen még egy középszintű vagy emeltszintű érettségid.

Ne fizess magántanárnak. YouTubeon nagyon jó videósorozatok vannak programozásból vagy Udemyn nézzél kurzusokat (de az fizetős, most vannak akciók, én pl 10€-ért vettem egy 22 órás programozási kurzust és az pl teljesen az elejétől tanítja)

2021. jan. 5. 17:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, az infó középszintűt mindenképpen megcsinálom, az már most tavasszal is menne, de valószínűleg inkább emeltezek. Köszönöm a tanácsokat!
2021. jan. 5. 18:25
 13/16 anonim ***** válasza:
49%
A facebook tele van free udemy coupon csoporttal ahol ingyen szórják a programozós kurzusokat.
2021. jan. 5. 18:45
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Baromi könnyű szak... Röhögve elvégzi bárki, akinek van 2 vérző agysejtje. Se programozni nem kell magas szinten, se közgazdasághoz érteni. Talán jobb, mint a turizmus vendéglátás, meg a marketing. Ha komolyan, gondolkodó ember szeretnél lenni, nem pedig egy konfekció ruhákba öltözött majom, akkor légy gazdasági elemző, ha a közgazdaság érdekel, vagy pedig programtervező informatikus/mérnök informatikus.
2021. jan. 6. 04:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

14nek nincs igaza.

De csak mondom, programozni otthon fogsz megtanulni, bármelyik szakon is tanulsz.

2021. jan. 6. 08:18
 16/16 A kérdező kommentje:

A 14-esnek a válaszához nem fűznék hozzá semmit, a 0%-os hasznosság mindent elmond róla.

A többieknek köszönöm a válaszát!

2021. jan. 7. 18:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!