Emelt biológia érettségire felkészülés?
Október eleje óta készülök több-kevesebb sikerrel követke a követelményrendszer pontjait sorrendben. Elég lassan haladok és érzem, hogy a feladatok inkább feküdnek logikára, mint tényleges lexikális tudásra. Eléggé el vagyok keseredve, jó lenne, ha minimum 60%-ra sikerülne. ELTE-TTK Biológiára szeretnék bejutni.
Aki érettségizett emelt biológiából, miket tanácsoltok? Hogyan készüljek hatékonyabban? Milyen részek szoktak a legnehezebbnek bizonyulni? Mik azok a témakörök, amik rendszeresen előfordulnak? Milyen nehéz maga a szóbeli?
Minden tanács és tipp jól jönne, előre is köszönöm őket!
Köszönöm! Azon gondolkoztam, hogy inkább elkezdek oldogatni feladatokat előzőekből, mert így szörnyen lassan haladok és amiket eddig végigvettem, szinte nem is volt belőlük feladat előző években. Azt a könyvet én is kinéztem már magamnak, tervezem is megvenni nem sokára, mert a szóbelitől tartok leginkább. Írásban van inkább erősségem kifejteni gondolataimat.
Mozaik könyvekből tanulok, illetve szintén a Mozaiknak az érettségi felkészítőjeiből. Remélem sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!