Jogászra, vagy Jogira szeretnék menni, mit tanácsoltok?
Eldöntöttem hogy jogásznak szeretnék tanulni, vagy jogi asszisztens, esetleg Igazságügyi Igazgatás, de a Jogi és a Jogász sokkal jobban érdekel, igazából nagyon szeretem a törit, egyszer olyan 6.-ik környékén hármas voltam belőle, utána 4-5 átlagot váltogattam az évek során, magolom a törit, sokkal könnyebben belemászik a fejembe mint egy matek, ott ülök órán és figyelek a törire, akkor általában úgy mentem be a következő törire hogy mindent tudtam, olyan kérdéseket is feltett történelemből amit pár éve tanultunk, és nekem előjött, a magyar is nagyon megy, az irodalmat is szeretem de néha túl száraz.
Szóval kötelező középfokú nyelvvizsga a jogásznak? Utánanéztem mindennek, de most nem értem ezt, belecsavarodtam, rossz vagyok angolból, rossz tanárokat kaptam ki, ezért gondolkodom rajta hogy nekiállok latint tanulni, az olasz se megy nagyon nem azt mondom, az én hibám is, de az iskolám egy rakás sz@r.
Szerintetek lenne esélyem? Kérlek segítsetek, anyám azt mondta semmi esélyem, de nem tudok belenyugodni, megszeretném neki mutatni hogy igen is tudok. Olyan közepes tanuló vagyok.
A tananyag úgyse változott, szóval aki nem odavaló, majd kuhullik.
Nyilván tudom, hogy a jogszabályok változnak, de alapvetően igen, a nehézségről beszéltem. Mondjuk pont a római jog, amin sok ember kihullik, az nem változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!