Van aki igénybe vette közületek az IQ factory adta lehetőségeket?
Figyelt kérdés
Van közületek aki a szakdolgozatát iq factory-val készítette el? Sikerült lezáróvizsgázni / bevédeni?2020. dec. 11. 13:06
1/4 anonim válasza:
Nem. Végül megírtam 4esre egy hét alatt az elszállt szakdogámat, a kutatási adataim megvoltak, "csak" az összes többit kellett újra összeraknom....
Ahhoz képest szerintem király lett, és innentől elhiszem, hogy szinte bármit képes vagyok lehetetlen határidőre is megcsinálni elfogadható színvonalon.
2/4 anonim válasza:
Én igen és nagyon nem vagyok elégedett. Nem hozzaerto emberek írjak. Kb.gimis szint.
3/4 anonim válasza:
Egyet értek az előző válaszadóval. Nagyon nem vagyok elégedett, rengeteget kértek, de gimis szinten összevagdosva netről szedett anyagokat kaptam. Majd mikor panaszkodtam letiltottak az oldalról... nemtudom vissza adják e a pénzem... van egy tippem.
4/4 anonim válasza:
Régen a tanártól kertünk segítséget: könyvet,segédanyagot. Nem más olvasta el helyettünk.
A word használatát megmutatták: formázás- mi betűtípus, sorköz.
Volt prezentáció, megmutatták hogy kell díjakat csinálni.
Egyetemen elvárt a szamtech kompetencia. Sok könyvet kell olvasni.
Szakdolgozat írásnál én gépeltem a gondolataimat.
A mai egyetemisták nem olvasnak,minden gyorsan kell. Megiratni mással?! :O
Venni kell a fáradtságot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!