Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan működnek a munkaügyi...

Hogyan működnek a munkaügyi központ által/foglalkoztatási osztály által indított képzések?

Figyelt kérdés

KB 2 hónapja jelentkeztem munkanélküliként képzésre a foglalkoztatási osztályon, és állítólag nem lett belőle semmi. 2 tanfolyamra is feliratkoztam, hátha elindul. "Mögöttes adminisztráció", ahogy a kolléga mondta nem indult el.

Kezdem a történetet:Mivel ugye koronavírus atyaueisten van, ezért személyesen nem mehettem be (időpontot kell előre kérni, és mivel ugye telefonon is ellehet intézni a dolgot, akkor miért ne). Ugye már javában munkanélküli voltam, és informálódtam arról, hogy van-e valamilyen tanfolyam amire még van hely. Hát hogyne persze,van, fel is írtak rájuk. Miután ez megtörtént, kB 1 hónapja hívtam fel őket, és rákérdeztem mi a helyzet indul-e. Asszondja, elindult az adminisztráció, de várni nem érdemes nincs létszám, keressek munkát. Rendben is van, és most nemrégiben felhivtam őket újból, hogy mi a stájsz skacok, erre közli, mivel nem volt elegendő létszám az általam megjelölt és jelentkezett képzésekre, ezért a mögöttes adminisztráció nem indult el. Azért én gyanítom, hogy sok kamu sok hamuval ami ott folyik. Mindegy is, gondoltam megkérdezem hogyan is működik ez a dolog, mert itt érdekes módon nem jött össze.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. dec. 8. 13:17
 1/3 anonim ***** válasza:
46%

Üdv, nem indulnak képzések kb sehol se. Vagy ha mégis akkor 8 általános a feltétele, ha érettségid van akkor szevasz.

A munkaügyi központokban csak a faszukat verik az ügyintézők.

Az enyémnél mikor még anno covid előtt sorban álltam hogy képzésre jelentkezzek konkrétan fültanúja voltam, hogy zárt irodában cuppognak (egy kis orális szex) majd egy ffi hang azt mondja hogy csendesebben!

Ha jól szopsz vagy nyalsz lehet kiközvetítenek valahova.

Magyarország 2020 szeretleeek!

2020. dec. 17. 12:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Remélem megkapta a választ a kérdező. Igen, kb így működnek :D
2020. dec. 17. 12:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Kicsit Extrém amit írsz, de van benne valami. Egyszerűen itthon nem működik a közjó szolgálata már semmilyen szinten, úgy látszik...
2020. dec. 17. 20:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!