Mit javasoltok, ha van egy gyógytornász diplomám, amivel nem tudok elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, elvégeztem egy gyógytornász szakot, viszont itt Miskolc, Nyíregy, Debrecen környékén egyszerűen sehova nem vesznek fel tapasztalat híján. Vagy ha hiány is van egy kórházban, nem tudnak több gyógytornászt finanszírozni. Pesten több magánkórház hirdet állást, de csak a legvégső esetben szeretnék Pestre költözni. Az lenne a kérdésem, hogy mit tanácsolnátok, milyen képzést, szakot végezzek el, amivel el tudok helyezkedni? A legjobb, ha a gyógytornásztól teljesen független. Igazából bármilyen tanácsot, tapasztalatot meghallgatok. :)tegnap 13:35
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy butaság, de azért leírom, hátha hasznát veszed, vagy jó lehet továbbgondolkodásra...
Én is nagyvárosban élek, de nem Budapesten. Jártam olyan edzőterembe, ahol gyógytornászt is foglalkoztattak. Tehát ha nem feltétlenül kórházi állásban gondolkodsz, talán ez egy opció lehet. Talán megérne egy próbát, hogy edzőtermekbe is küldj spontán jelentkezést.
Hogy milyen képzés lenne jó, arra talán más tud okosat írni.
2/3 anonim válasza:
Ismerősöm egy öregotthonban vállalt részidős munkát kezdetnek.
Welness szállodákat, fürdőket , szanatóriumokat is nézegethetsz.
3/3 anonim válasza:
Az én ismerősöm is idősek otthonában dolgozott, mások pedig pedagógiai szakszolgálathoz mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!