Volt értelme így egyetemre mennem?
Minden diplomás állásnál elvárják a “kiváló kommunikációs készséget”. Én nem tudok kommunikálni, szociális fóbiám van, nem akarok emberekkel foglalkozni. Egy idegen elött meg sem merek szólalni, az is stresszt okoz, hogy bemenjek egy hivatalba ahol beszélni kell az ügyintézôvel.. De hiába van diplomám, ha nem tudok kommunikálni, nem fognak sehova sem felvenni...
Nem tudom miért olyan fontos a kommunikáció. Azt hittem elleszek majd egymagam egy irodában, ahol a kutya sem szól hozzám, de nem.
Így max a gyártósorra vesznek fel, ha rosszak a kommunikációs képességeim.
Inkább annak nem látom értelmét, hogy egy ilyen szaron hisztizel, mintha fogyatékos vagy rokkant lennél, ahelyett, hogy fejlesztenéd. Ez egy készség. A rinyával és az egyetemmel töltött idő alatt 3x legyűthetted volna. De nem.
Akkor csak életképtelenkedj a barlangodban.
Ha idegen előtt meg se mersz szólalni, akkor hogy záróvizsgáztál?
Ha az ment, akkor máskor is mennie kell.
Attól függ, milyen szakot választottál.
De inkább az önbizalomhiánnyal van a baj, egy diploma sokféle munkakör betöltésére jó.
Hát a tanagyagot azt visszamondtam, de ha beszelgetni kéne az nem menne.
A legtöbb szituácioban azt sem tudom mit kell mondani
Ezt az egyetemnek kellett volna kiszűrni, hiszen ezekszerint nem vagy alkamas arra a munkára amiről papírod van.
Így tényleg felesleges volt elvégezni.
És úgy csináltad végig,hogy rá se jöttél milyen munkát lehet vele végezni, hogy nem úszod meg a kommunikációt?
Milyen szak volt ez?
Nekem senki nem mondta. Álláshirdetéseknél látom hogy mindenhova kiváló kommunikációt elvárják a cégek
Közgáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!